Hofdijksweg 18, OUDDORP << terug naar aanbod

Omschrijving

Het object is centraal gelegen in het bruisende Ouddorp met diverse parkeergelegenheden voor de deur en het centrum met vele winkels en horeca gelegenheden op steenworp afstand. Met de grote raampartijen zeker geschikt om te dienen als geweldige etalage om al uw prachtige producten/materialen ten toon te stellen.

Het bruto vloeroppervlak (BVO) is in zijn totaliteit ca. 258 m² groot. Het gehele gebouw is vrij nieuw en inzake het interieur heeft u nog de vrije hand en richt u naar eigen smaak in. U heeft hoge plafonds van wel drie meter hoog en afgewerkt met systeemdelen, voorzien van verlichting. Op de vloer ligt een mooie donkere tegelvloer met vloerverwarming. U heeft een eigen pantry met keukenblok, spoelbak, vaatwasser en koelkast, er is een separaat toilet in een ander gedeelte van de winkel en in de pantry voldoende bergruimte met CV-opstelling.

Ouddorp is een gezellige badplaats met in de zomer en tijdens de vakanties veel bezoek van toeristen, dus veel aanloop van mensen in en rond het centrum. Daarom ligt dit object zeker op een top locatie voor een leuke winkel en/of kantoorruimte.

De bestemming van het object valt onder Centrum-1, zie www.ruimtelijkeplannen.nl en betreft detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoren. De huurprijs bedraagt € 3.700 per maand (excl. BTW, excl. GWE). Een gedeelte huren of een snelle oplevering is bespreekbaar.

Bedrijfspand zoeken